Workshop Persoonlijke groei en heling met Regressie- en Reïncarnatietherapie.

Regressie is het terug volgen van de voetstappen die je naar vandaag hebben geleid. Regressietherapie helpt bij het verwerken van een traumatische periode of ervaring. Het geeft je nieuwe kracht om te werken aan een oplossing en ook geeft het een gevoel van bevrijding, van heling en eenwording. Het helpt je om je eigen gedragspatroon op een prettige en positieve manier te veranderen.

Heb je klachten of problemen die keer op keer de kop opsteken en die zich misschien in verschillende vormen manifesteren? Door ons op het probleem, de bijbehorende emoties, gedachten en lichamelijke gewaarwordingen te concentreren, kunnen we deze terugvinden, in je huidige bewustzijn oproepen en er mee werken.

Tijdens deze workshop leer je onder andere wat regressie- en reïncarnatietherapie is, wat het verschil tussen deze twee is en hoe regressie- en reïncarnatietherapie jou kan helpen met groei en heling. We doen oefeningen waarmee je inzicht krijgt in de balans tussen jouw mannelijke en vrouwelijke energie en we maken inzichtelijk wat er actueel is in jouw onderbewustzijn.

Het doel van deze workshop is een begin te maken met het helen van wonden en je vooruit te helpen op je pad van persoonlijke groei.

De workshop wordt gegeven door Kobra Nowdararpour, in 1955 geboren in Iran. Ze is o.a. afgestudeerd reïncarnatietherapeute en aangesloten bij de N.V.R.T. (Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten). Lees meer over Kobra op haar website: www.regressie-therapeut.nl

Kobra: ‘Iets dat mij altijd blij maakt en kracht geeft om door te gaan is het vinden van de sleutel naar geluk en een geluksgevoel voor mijzelf en voor de mensen voor wie ik werk. Ik help je deze sleutel te vinden en ook help ik je er achter te komen hoe je hem bent kwijtgeraakt en weer terug kunt vinden.’

Inschrijven
Inschrijven voor deze kleinschalige workshop (min. 6 en max. 8 personen) kun je doen door een mail te sturen naar kirsten@vonkmaaktvuur.nl. Vergeet niet aan te geven voor welke datum. Je kunt kiezen uit vrijdag 26 oktober of vrijdag 2 november. Heb je vragen over de workshop, neem dan contact op met Kirsten Vonk: 06-21292037.

Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur.
Kosten: € 90,- inclusief lunch.
Adres: Vijverhof 26a in Den Dolder.
Er is volop gratis parkeergelegenheid en Station Den Dolder is circa 15 minuten lopen.

Geef een reactie