Over mij

Ik ben Kobra Nowdararpour, geboren in 1955 in Iran, en sinds 1986 woon ik in Nederland. Ik ben moeder van twee volwassen kinderen en tevens oma. Ik heet u van harte welkom op mijn website.

Ik ben afgestudeerd Reïncarnatietherapeute (S.R.N., School Reïncarnatietherapie Nederland) en aangesloten bij de N.V.R.T. (Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten). Voor verdere verdieping in Regressie en Reïncarnatie heb ik diverse bij- en nascholingen gedaan bij docenten als Tineke Noordegraaf, Rob Bontenbal, Hans ten Dam en Monique Houben. Tevens ben ik gecertificeerd zielsregressie therapeute.

Bij Tineke Noordegraaf heb ik de specialisatie Regressietherapie voor kinderen gevolgd. Eerdere studies voordat ik op dit mooie pad was gekomen zijn Politicologie, en Culturele & Maatschappelijke Vorming (CMV) met als specialisatie vrouwenwerk, emancipatie en belangenbehartiging. Mijn werkervaringen, binnen en buiten Nederland, hebben op de een of andere manier allemaal met het begeleiden van mensen te maken. Het is op mijn lijf geschreven.

Iets dat mij altijd blij maakt en kracht geeft om door te gaan is het vinden van de sleutel naar geluk en een geluksgevoel voor mijzelf en voor de mensen voor wie ik werk. Ik help je deze sleutel te vinden en ook help ik je er achter te komen hoe je hem bent kwijtgeraakt en weer terug kunt vinden.

Sinds 2002 geef ik Reiki en Pranic Healing. Door een ernstige ziekte kwam ik in aanraking met Regressie- en Reïncarnatietherapie. Door de helende werking die ik toen heb ervaren heb ik besloten zelf therapeute te worden. Naast deze therapie werk ik ook met Zielsregressie.

Lees hier de ervaringen van cliënten die mijn praktijk bezochten.

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik zal het fijn vinden je persoonlijk te begroeten. oor