Een Zielsregressie

Zielsregressie (of Zielenreis) is een ontdekkingstocht naar het tussenbestaan (de periode tussen twee levens in) en vandaar uit naar je Zielsherinneringen. Deze verhelderende reis geeft antwoord op de vragen die met de zin van het leven te maken hebben. Vanuit een diepe trance maak je contact met je Zielsherinnering en Zielservaringen. Zielsregressie heeft niet alleen een transformerend effect, maar ook een positief effect op de kwaliteit van je leven in het hier en nu.

Je krijgt verhelderende antwoorden op je levensdoel en levensplan. Hoe vaak vragen we ons niet af: Wie ben ik? Waarom ben ik hier op Aarde? Wat is mijn levensdoel? Waarom ben ik bij mijn ouders terecht gekomen? Wat zijn mijn talenten? Wie is mijn gids? Hoe kan ik mijn gids bereiken? Ben ik op het goede pad? Dit soort vragen stellen we niet voor niets aan onszelf. Als jij ook deze vragen aan jezelf stelt dan biedt Zielsregressie de kans om jezelf en je Ziel beter en dieper te leren kennen. Een kans om de puzzelstukken in elkaar te zetten en bewuster je eigen levenspad te betreden en te volgen.

Een Zielsregressie (Zielenreis) duurt 3 tot 5 uur. Als je nog geen ervaring met een Regressiesessie hebt opgedaan, is het aan te bevelen om vóór de Zielenreis een Regressiesessie mee te maken. Tijdens het eerste overleg kan ik hierover een beter advies geven.