The wings of Freedom belong to those who use them.Je kunt het niet altijd alleen - soms is het fijn en nodig om samen met iemand terug te kijken naar hoe een situatie is ontstaan.
— Kobra Nowdararpour
Even halt houden, adem halen, en in een veilige omgeving spreken met een ander, over wat er gebeurd is. Terugkijken naar gebeurtenissen, de bijbehorende gedachten en emoties opnieuw oproepen, en onder begeleiding herbeleven - dat geeft inzicht in wat de kern is van datgene wat je gevoel van vrijheid en geluk is gaan hinderen. 'Regressie' is het terug volgen van de voetstappen die je naar vandaag hebben geleid. Het helpt bij het verwerken van een traumatische periode of ervaring. Het biedt nieuwe kracht om te werken aan een oplossing, en geeft een gevoel van bevrijding, van heling en eenwording.
Bij relatie coaching werken we aan inzicht, en krijg je steun om een relatie met een partner te ontdoen van knellende, terugkerende patronen van onbegrip, en elkaar samen - of afzonderlijk - opnieuw te leren kennen en in meer vrijheid te zien.
Bij kindertherapie gaat het om het begeleiden van kinderen die zoeken naar houvast, en om hen te helpen om een oplossing te vinden voor datgene wat voor hen een last, een angst of een obstakel is geworden.
Verwerking en inzicht krijgen staan aan de basis van mijn therapie, en waar nodig pas ik Reiki, Pranic Healing, Energetische numerologie en/of Bachbloesemremedies toe. Wil je meer weten? Bel me gerust even, ik zal het fijn vinden om je te woord te staan.