Referenties

Narayan

“Al vanaf het eerste moment dat ik Kobra ontmoette voelde ik grote mate van veiligheid en toegankelijkheid wat mij het gevoel gaf dat ik alles kon delen en zeggen. Dit zijn voor mij één van de belangrijkste eigenschappen van een goede therapeut. Waar ik mij vooral heel erg bij geholpen voelde is dat Kobra veel dingen al wist voordat we begonnen aan de therapie en zij haarfijn kon aanvullen zowel tijdens de regressie als daarbuiten wat er in mij omging. Het eindresultaat was voor mij het belangrijkste. Ik stond er perplex van toen ik na 3 sessies realiseerde dat ik al zoveel los had gelaten. Ik had toen pas door hoeveel vrijheid ik ervaarde. Ik ben heel blij met de behandelingen van Kobra en ik kan absoluut zeggen dat het mij in zeer korte tijd met slechts enkele behandelingen mijn leven positief heeft veranderd. Kobra is heel erg resultaatgericht, wijs, praktisch en sterk intuïtief.“

25 december 2020
. . .
Esther

“Met veel moeheid en weinig energie kwam ik bij Kobra in de praktijk. Haar warme en liefdevolle benadering deden mij veel goed om te beginnen, waarna bijzondere ervaringen en eye-openers volgden.
Het mooiste van Kobra vind ik dat zij ‘allround’ voelt en op vele vlakken inwerkt op de hulpvraag. Kobra werkt met zoveel elementen tegelijkertijd, zoals energetisch, fysiek, psychologisch, regressie… Het één sluit het ander niet uit, maar juist in. Het is een compleet plaatje, waarin er geen uitweg is voor onwaarheden, we bleven verder kijken totdat de kern zichtbaar werd. Het voelde eerlijk en oprecht, samen onderweg naar een nieuwe (liefdevolle) werkelijkheid.
Door inzicht in mijn onbewuste deel door de regressietherapie werden dingen als met een vergrootglas bekeken ineens helder en leesbaar voor mijn hart en mind. Het fijne was ook dat de inzichten ’toepasbaar’ werden gemaakt in het leven van nu, in de dagelijkse leefpraktijk.
Ik heb bij Kobra geleerd dat ik degene ben die alles in mijn leven vormgeeft, dat de manier waarop ik dingen waarneem vanuit mijn eigen ogen gebeurt. Daarmee neemt de afhankelijkheid naar de omgeving af en tegelijkertijd wordt het een leerweg die je alle mogelijkheden geeft om te groeien. Kobra draagt er altijd zorg voor dat je de therapie ook zo ervaart, dat jij zelf in staat bent de verandering te maken. Dat vond ik heel erg waardevol. Het was telkens eigenlijk een grote openbaring en ik ben erg dankbaar dat Kobra op mijn pad is gekomen, ik vind haar werkwijze fenomenaal. Ik heb inzicht gekregen in mijn energie-lekken, wat me enorm heeft geholpen mijn leven op een andere manier vorm te geven.“!

8 maart 2018
. . .
Anouar

Sinds 2004 heb ik last gehad van een chronische darmontsteking. Hierdoor is mijn wereld compleet veranderd. Jarenlang heb ik voor mijn gevoel moeten vechten om niet depressief te raken, niet gek te worden, met de menigte mee te blijven kunnen doen etc. Door een nabije kennis, die veel en positieve ervaringen had, ben ik in aanraking gekomen met Kobra. Voor Kobra zat er door mijn aandoening erg veel onrust in mijn lichaam en geest. Kobra heeft door haar wijze laten zien en begrijpen dat deze rust, die ik lang kwijt was, moest en kon terugvinden. Onze sessies waren voor mij elke keer een eye-opener. Alhoewel ik weet dat ik te vroeg ben gestopt, tegen Kobra’s advies in, heeft het toch een stuk rust teruggebracht. Dit alleen al heeft bijgedragen dat ik dit jaar van de doktoren te horen heb gekregen dat mijn darmen op weg zijn in remissie te raken. Dit is het beste nieuws die ik in jaren heb gekregen. Kobra is een ontzettend warm, open en liefdevol persoon die precies weet de vinger op de zere plek te leggen. Ik stond er soms van te kijken hoe goed Kobra luistert en verbanden kan leggen. Kobra is dan ook iemand die ik met al het vertrouwen aan ieder persoon kan aanraden. Dank voor je geduld, Kobra.

30 oktober 2017
. . .
Anoniem

Meer dan twee jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Kobra. Ik was constant boos, verdrietig en zat helemaal niet lekker in mijn vel. Ik wist deels waar dit door kwam, maar vroeg mij af of er niet meer aan de hand was. Vanaf het eerste moment voelde ik mij thuis bij Kobra. Daardoor heb ik op een hele veilige en fijne manier kunnen werken aan de problemen waar ik mee zat.
Onder begeleiding van Kobra heb ik kunnen ontdekken dat ik bepaalde dingen uit vorige levens niet verwerkt had. Daarnaast heb ik van Kobra geleerd hoe ik om kan gaan met negatieve herinneringen uit mijn huidige leven. Al heel snel merkte ik dat ik mij veel beter voelde; iets wat mij tot dan toe met geen andere therapie gelukt was.
Door de sessies met Kobra ben ik mijzelf beter gaan begrijpen en sta ik sterker in het leven. Ik kom nu nog regelmatig terug bij Kobra voor een energiebehandeling. Dit helpt mij om in de drukte van het leven weer in balans te komen.

6 oktober 2017
. . .
Marian

Via een vriendin van een vriendin kwam ik jaren geleden bij Kobra. Vanwege veel spanningen en pijnen in zowel mijn fysieke als emotionele lichaam. Vanaf het eerste kontakt/gesprek met Kobra voelde ik dat ik helemaal mijn ruimte mocht gaan innemen om er helemaal te zijn en viel er heel veel schaamte van me af.
Ik heb heel erg van Kobra geleerd door mijn eigen ogen te leren kijken en door mijn eigen hart te leren voelen en mijn recht hierin op te eisen in mijn leven in blijdschap, eigenwijs durven zijn, wat eigenlijk dus gewoon jezelf volgen is.
Ik heb zowel gesprekken als energetische behandelingen en regressie therapie bij Kobra gedaan. Wat ik heel fijn vind is dat Kobra meekijkt, maar dat ik zelf alle inzichten ging benoemen en ervaringen, dus het gaf mij een gevoel van zelfstandigheid en zelf ontdekken. Terwijl zij mijn hand figuurlijk gesproken vasthield met haar liefdevolle aanwezigheid tijdens de sessies, werd ik altijd weer terug geleid naar mijn wijze ziel die geduldig wachtte.
Ik liep altijd rustiger, losser in mijn lichaam en meer in mezelf terug naar de metro als zoals ik erheen was gelopen na een consult met Kobra. Er was dan van alles weer losgelaten en van me afgevallen wat of niet eens bij me hoorde, of wat niet meer nodig was. Ik voel een eeuwenoude diepe wijsheid in de benadering en inzichten en aanwezigheid van Kobra die tegelijkertijd een omhelzing is in het moment, het voelde dan ook vaak heel wijs en ook heel fris en open na een sessie.
Ik ben heel blij met Kobra in mijn leven en heb groot respect voor haar. Ik voelde me altijd erg gezien en veilig bij haar. Ik ervaar haar als een prachtige bron van inspiratie en healing en liefde, die vooral daardoor ook heel speels kan zijn.

6 oktober 2017
. . .
NeM

Tijdens mijn vakantie realiseerde ik mij dat ik wilde scheiden. Na jarenlang trekken trok ik het zelf niet meer. Maar we hebben twee kleine kinderen… die hebben hun vader toch nodig? Die moeten ze toch dagelijks zien?
Toen ik hierover met een vriendin sprak adviseerde zij mij om eerst naar Kobra te gaan, om mijn gedachten te ordenen en goed af te pellen.

Kobra is een warme vrouw, bij wie ik mij meteen op mijn gemak voelde. Ze is een gevoels mens, kritisch en scherp, en analytisch heel sterk. Soms ook een telepathisch. Ze beheerst een breed scala aan technieken. Die heeft ze allemaal toegepast.
Ze voelt veilig en in mijn eerste sessie met haar kwamen we meteen tot de essentie… Waarom doe ik mijzelf dit aan? Waarom bleef ik in een huwelijk hangen? Waar ik zo ongelukkig in was, waarin ik nog maar een schim van mijn persoonlijkheid was overgebleven. Dat ik echt wilde scheiden stond nu vast. In de daarop volgende sessies heeft Kobra me geholpen – door mij zelf te laten inzien door de kritische vragen die ze stelde – om weer in mijn kracht te komen, energie terug te krijgen. Geen enkele keer heeft ze richting gegeven aan wat ik moest doen. Ik moest vaak mijn ogen sluiten, voeten goed op de grond (voor mij als nuchtere vrouw was dat even wennen) en echt voelen wat mijn eigen woorden met mij deden. Ik heb gehuild als een klein kind; die tranen gaven ruimte om weer een laag dieper te komen.

Op basis van mijn gesprekken met haar heeft zij mij ook geholpen om mijn kinderen te ondersteunen. Ze gaf tips, Bach bloesem en gaf zelfs natuurstenen mee die ik in hun kamer kon leggen. Mijn dochter sliep slecht en slaapt nu als een roos. Mijn zoon was onrustig en voelde zich niet veilig (er was sprake van emotionele onveiligheid); nu zit hij weer lekker in zijn vel. Hun vader woont niet meer thuis, maar is wel in hun leven. Ook heb ik met Kobra gekeken waarom ik dit alles zo ver heb laten komen. Wat voor – soms hele kleine maar essentiële – gebeurtenissen hebben plaatsgevonden in mijn jeugd, daar kwam mijn gedrag vandaan. Doordat ik dit nu allemaal snap en inzie weet ik dat ik niet meer in mijn eigen valkuilen zal stappen. Zodra ik onder spanning kom te staan ga ik nadenken, en vergeet ik te voelen. Ik schiet door in de automatische piloot. Ik voel me weer krachtig, ben opgebloeid, en weer intens gelukkig.

Wat ook fijn is, is dat ze de arabische cultuur kent. Ik heb deels een arabische achtergrond en mijn ex helemaal. Die culturele aspecten kent ze en herkent ze. En ze kan ze in het juiste perspectief zetten. In het begin kwam ik om de twee weken bij haar, daarna langzaam minder vaak. Ik kom nog steeds bij Kobra: voor persoonlijk onderhoud of zodra ik voel dat er iets in mij niet helemaal lekker zit en ik zelf niet tot de essentie kom ga ik naar haar toe. Nu niet over scheiden; maar over verder leven. Inclusief alle elementen die daarbij komen kijken als werkende vrouw, als alleenstaande moeder met twee kinderen. En iedere keer voelt het weer als een kadotje als ik bij haar ben geweest. Zo fijn!

4 oktober 2017
. . .
Gerda

Via mijn huisarts ben ik enkele jaren geleden met Kobra in contact gekomen. Jarenlang worstelde ik met chronische rugklachten waar diverse soorten hulpverleners onvoldoende antwoord op hadden. Dat mijn rugpijn verband hield met trauma’s uit mijn jeugd was al wel duidelijk. Bij Kobra ontdekte ik dat mijn chronische pijn groot verband hield met trauma’s uit mijn vorige leven(s).

Diverse regressiesessies en energetische behandelingen hebben er voor gezorgd dat ik meer inzicht kreeg in de oorzaken van mijn klachten. Gaandeweg het traject kwam ik steeds beter in mijn vel te zitten en verdween de rugpijn naar de achtergrond. De bijkomende effecten van de sessies waren dat ik veel meer lichtheid en levensvreugde in mijn leven kon toelaten, met zelfcompassie als belangrijke sleutel. Via een zielsregressie heb ik verhelderende inzichten gekregen omtrent mijn levenspad en levensdoel. Dit heeft gemaakt dat ik mijn leven beter richting kan geven. Het beluisteren van de geluidsopname van de zielsregressie sessie helpt mij hierbij om ‘wakker’ te blijven.

Kobra heb ik leren kennen als een warme, zorgzame en wijze vrouw, die verstand van zaken heeft en geen blad voor de mond neemt. Zij kan confronteren daar waar nodig, maar altijd vanuit een liefdevolle houding. Binnen een veilige setting durfde ik mij makkelijk kwetsbaar op te stellen. Daarnaast maakt haar speelse, nuchtere insteek dat er ruimte voor verdriet maar óók voor vreugde is.
De sessies bij Kobra hebben gemaakt dat ik op dit moment mijn levenspad met zelfvertrouwen bewandel en nieuwsgierig ben naar wat voor de moois de toekomst mij gaat brengen. Kobra, thank you for your part in my journey!

3 oktober 2017
. . .
Anoniem

Bij Kobra kwam ik met een ‘relatief’ onschuldige klacht, waar ik echter al erg lang mee rondliep: zoals veel (jong)volwassenen had ik het gevoel dat ik tegen overspannenheid aan zat. Niet gewoon door werkdruk, maar ook door onzekerheden en andere onbewuste stressfactoren. Deze behandeling is niet de eerste die ik heb gekozen, maar had ik dat maar wel gedaan, want het is, bij volkomen bewustzijn, gewoon heel moeilijk om een diepgeworteld gevoel te raken en vooral kwijt te raken. Bij Kobra lukte dat al vanaf de eerste sessie, en na twee sessies heb ik een dieper gevoel van begrip voor wie ik ben, heb ik meer energie en kan ik dus beter mijn energieke zelf zijn: de stress overheerst niet meer en ik ben weer ‘in control’. Ik wil het zeker aanraden omdat ze denk ik echt een goede regressietherapeut is: elk moment van de sessie krijg je het gevoel dat ze precies weet wat ze doet, en dat op een heel warme, rustige manier. Naast de regressietherapie op zich, raad ik Kobra dus ook zeer aan omdat ze begrijpt wat er moet gebeuren.
Ik ben bij haar terecht gekomen door op internet binnen Hilversum te zoeken op regressietherapeuten. Na er twee te hebben vergeleken, heb ik voor haar gekozen.

1 oktober 2017
. . .
Agnes

Al een hele lange tijd in mijn leven had ik last van een dwangneurose. Heb allerlei therapieën gevolgd en medicijnen geslikt. Ben bij verschillende mediums geweest. Maar niets hielp.
Op een gegeven moment kwam ik toch weer bij een medium terecht en vroeg of hij mij kon helpen. Hij zei “dat denk ik niet maar, ik ken iemand die dat wel kan”. En hij gaf mij het telefoonnummer van Kobra. Heb contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Het voelde voor mij direct heel vertrouwd met haar.
Eerst een intake gesprek gehad. Voelde mij gehoord. Iemand die mij begreep. De tweede afspraak hebben we een regressie therapie gedaan. Dit was voor mij nieuw. Vond het wel een beetje spannend. Toch durfde ik dit wel te doen omdat het heel veilig en rustig bij haar voelt. Ze behandelt heel rustig en forceert niets. We zijn terug gegaan naar een vorig leven en hebben daar de oorzaak van mijn dwangneurose gevonden. Na drie behandelingen voelde ik mij stukken beter. Ik kan nu weer normaal leven. Geen dagelijkse nare neurotische dwangmatige handelingen meer. HEERLIJK. Voel me bevrijd. Ik ben haar ontzettend dankbaar.

29 september 2017
. . .
Jihan

In 2014 overleed de liefste vrouw van de wereld. Mijn moeder. Mijn wereld stortte in. Mijn gezin, familie en vrienden waren een grote troost. Maar ik had vragen waar ik geen antwoord op kreeg. Ik verslond verschillende boeken en doorzocht het internet. Zoveel mensen gesproken maar geen rust. Totdat ik op de website van Kobra Nowdararpour belandde. Ik zag haar foto en het gedicht op haar website en belde haar meteen op. Mijn gevoel klopte als een bus. Zij was wie en wat ik zocht. Ze heeft niet lang nodig om tot de kern van het probleem te komen en daar samen met jou een oplossing voor te vinden. Haar intelligentie, persoonlijkheid en kundigheid zijn indrukwekkend. Kobra is als een rots in de branding en bij elke uitdaging staat ze altijd klaar om je te begeleiden – ondanks haar volle agenda, aangezien mijn vrienden en familie de weg naar haar ook hebben ontdekt.

28 september 2017
. . .
Rik

Ik zat in een vervelende persoonlijke situatie waarbij ik werd getreiterd en geïntimideerd, zodanig dat ik er fysieke klachten door kreeg, zoals maagpijn, een drukkend gevoel op mijn borst en slecht slapen. De situatie zorgde ervoor dat ik erg onzeker werd, vaak bang was en beren op de weg ging zien, waar dat werkelijk niet nodig was.
Na een regressie met Kobra werd mij duidelijk dat ik in mijn middelbareschooltijd een onevenwichtig gevoel voor autoriteit heb ontwikkeld, waardoor ik de neiging had me altijd “de mindere” te voelen. Het gevolg was dat ik me eigenlijk altijd als zodanig opstelde en dus makkelijk door anderen werd overschaduwd. Ik had moeite met voor mijzelf opkomen. Na enkele energetische behandelingen door Kobra, ondersteund met Bach bloesem therapie, name de fysieke klachten langzamerhand af. Ik begreep beter waar die gevoelens vandaan kwamen en kon er daardoor beter mee omgaan. Ik heb geleerd de zaken minder “binnen te laten komen” en ik raakte er van doordrongen dat het er niet echt toe deed wat anderen van mij vinden.
De regressie en de vervolgbehandelingen hebben bij mij een proces van verandering gestart dat mij erg heeft geholpen. Dank daarvoor Kobra!

27 september 2017
. . .
Ron

Ik ben bij Kobra terechtgekomen door de eerste de beste website aan te klikken op internet. Niet alleen de informatie op de site van Wings of Freedom sprak mij erg aan, ook de foto met het vriendelijke gezicht met die open blik van Kobra, gaf me vertrouwen.
Ik had last van verschillende lichamelijke en psychische trauma’s die ik heb opgelopen in mijn leven. Ik voelde me gekwetst en ontbeerde eigenwaarde en ik voelde me al tijden niet meer veilig in een drukke omgeving. Ik had er genoeg van om met die beperking te leven. Ik wilde mezelf weer vrij en blij voelen. Tijdens de intake voelde ik me dusdanig op mijn gemak bij Kobra, dat ik vrij over mijn problemen durfde te praten. Zij kwam met het voorstel een innerlijke kind-sessie te doen. De manier van behandelen en benaderen voelde goed. Ik kan uiteindelijk doorvoelen waar de oorzaken lagen en we hebben hier aan gewerkt in de vervolgsessies. Ook mijn angst om dood te gaan en daardoor niet meer te kunnen zorgen voor degenen die ik liefheb, vond ik erg beangstigend. Ik was altijd bang de controle kwijt te raken. Ik heb met de behandelingen bereikt dat ik dit een stuk beter los kan laten. Ook de energetische behandelingen hebben erg goed geholpen: mijn lichamelijke pijn werd minder, ik werd rustiger in mijn hoofd en voelde mij weer energieker. Kobra, dank je wel voor je hulp!

27 september 2017
. . .
Kirsten Vonk

Mijn behoefte was om beter te begrijpen waar ik vandaan kom. Zowel in dit als in vorige levens. Daardoor zou ik wellicht beter gaan begrijpen waarom bepaalde dingen juist wel of niet in mijn leven gebeuren.
Kobra heeft mij hierbij ontzettend goed geholpen. Ze heeft me op een liefdevolle en respectvolle manier meegenomen naar gebeurtenissen in zowel in het nu als in het verleden. Er vloeiden heel wat tranen, maar wat was dat nodig om verder te kunnen komen in het nu. Het voelde als een enorme opluchting en gaf veel inzicht. Kobra heeft mij het gevoel gegeven dat het om mij draaide, ik voelde me gehoord.

26 september 2017
. . .